Kako bi ste resetovali vašu lozinku molimo vas da kliknete na "Zaboravili ste lozinku?" u gornjem dijelu stranice xlivebet.com i slijedite dalja uputstva.


Otvoriće vam se prozor sa dva polja koja je potrebno popuniti. Potrebno je da znate vašu e-mail adresu sa kojom ste se registrovali i da je unesete u predviđeno polje a potom u sljedeće polje unesite sigurnosni kod sa slike. Zatim kliknite na "Pošalji".


Nakon toga će vam se otvoriti novi prozor koji prikazuje polja "Ključ za oporavak" i "Nova lozinka". U polju "Ključ za oporavak" će trenutno biti prikazano vaše korisničko ime(username), koji je vezan za vaš nalog i koji je potrebno da zapamtite ukoliko ste isti zaboravili. U isto polje ("Ključ za oporavak") je potrebno da iskopirate i unesete aktivacioni kod, koji ste u međuvremenu dobili na vaš e-mail. Zatim u polje "Nova lozinka" unesite vašu novu lozinku i kliknite na pošalji. 


Dobićete mail kao potvrdu da je vaša lozinka uspješno promjenjena. Sa vašim korisničkim imenom i novom lozinkom možete da pristupite vašem nalogu.