XLive ozbiljno shvata povjerljivost vaših računa i ličnih podataka. Mi nikada nećemo dijeliti ove informacije s bilo kim bez vašeg odobrenja, osim u rijetkim slučajevima koji uključuju važeće zakone i / ili u slučaju kršenja XLive Pravilnika.


XLive se pridržava strogih principa povjerljivosti u odnosu na sve odnose sa korisnikom. Podaci o korisničkom nalogu će biti objavljeni, samo u slučaju ako tako zahtjeva vladajući organ, sudija ili drugi javni organ, i/ili da u slučaju korisnik prekrši pravila XLive. U ovom slučaju, podaci mogu biti otkriveni trećoj zakonskoj strani u svrhu istrage.


Korisnik sam bira lozinku i korisničko ime. Odgovornost je korisnika da ne dijeli ove informacije. Ako korisnik ima razloga da veruje da su i drugi došli u posjed ove informacije, korisnik treba odmah promijeniti lozinku ili kontaktirati XLIve korisničku podršku na email: support@xlivebet.com


XLive može zatražiti dokumentaciju za provjeru identiteta i / ili drugih činjenica od korisnika prilikom prihvatanja uplate i / ili isplate sredstava. Ovo može dovesti do blagog kašnjenja prilikom realizacije istih.